Personal training

Groepslessen, zelfstandig op de apparaten in de fitness, buiten in je eentje hardlopen of met vrienden. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Na een paar keer groepstrainingen mis je de eerste les en ook de tweede volgt al snel. Die apparaten zijn saai en je weet eigenlijk nooit zeker of je het goed doet. Hardlopen is leuk, totdat het een dag regent.

Om je gemotiveerd te houden en te ondersteunen bij het sporten is een personal trainer de oplossing. Als personal trainer help ik je om je doel te bereiken. Slank, gespierd, een geweldige conditie, trainen voor een marathon, wat je doel ook is, ik kan je helpen.

Samen gaan we met je doel aan de slag. Ik maak trainingsschema op maat en help je de oefeningen juist uit te voeren. Ik motiveer je om de oefeningen af te maken. Op die manier weet je zeker dat je op een verantwoorde manier bezig bent, om je doel te bereiken.

Als personal trainer geef ik je ook mentale begeleiding om obstakels naar je doel te overwinnen. Angsten en onzekerheden pakken we aan, zodat ze je niet tegenhouden bij het behalen van je doel.

Ook voedingsadviezen kunnen deel uitmaken van je persoonlijke plan om je doel te bereiken.